Ons bouwconcept voor architecten 

HomeQue staat voor duurzaam wonen op een slimme manier

Duurzaam wonen

Energiezuinig bouwen

Bij ons geen traditionele, milieubelastende bouwtechnieken: we combineren modules (‘Qubes’) om snel en efficiënt een woning op maat samen te stellen. De Qubes worden in onze productiehal gebouwd met massief hout, een natuurlijk en thermisch inert materiaal met sterk isolerende eigenschappen.

Ze kunnen in enkele dagen tijd gemonteerd worden op de werf. Dankzij het gebruik van kruislaaghout voor de muren, MDF-wandbekleding en isolatie uit geëxpandeerd polystyreen zijn onze huizen zo circulair als op dit moment mogelijk is.

De voordelen van HomeQue

Voor u als architect heeft bouwen met HomeQue heel wat voordelen. Daarom zijn we op zoek naar architecten om ons concept nog sterker in de markt te positioneren! Hieronder enkele voordelen als architect:

U kunt onze ontwerptekeningen zelf aanpassen volgens uw wensen en die van de bouwheer. Zo hoeft u minder tijd te besteden aan voorontwerpen, en dat zonder in te boeten op architecturale meerwaarde.

De modules worden in onze productiehal geproduceerd en ter plaatse op de werf gemonteerd tot kant-en-klare woningen. U hoeft dus amper nog werfbezoeken in te plannen.

Dankzij het feit dat we veel sneller bouwen dan met traditionele technieken, kunt u meer projecten uitvoeren.

We zijn uw enige aanspreekpunt: wij zorgen zelf voor de contacten met onze onderaannemers.

De bouwlocatie

Bouwen op eigen bouwgrond

Particulieren kunnen met ons bouwen op hun eigen bouwgrond. We zijn actief in heel België, maar en onze actieradius ook meer en meer uit naar Frankrijk, Nederland en Luxemburg.  Elk type ondergrond is geschikt voor een HomeQue-woning. We doen sowieso telkens een meting van de druksterkte, om de draagkracht van de ondergrond te bepalen.

Events

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Contacteer ons

Contactinformatie

Interesse?

Aarzel niet om ons te contacteren!

+32 51 79 49 19

info@homeque.be

Lichterveldestraat 129A, Hal 9, 8610 Kortemark