5 redenen om te kiezen voor een modulaire woning van HomeQue

Er is veel veranderd op het vlak van wonen. Meer dan ooit willen we een goed geïsoleerde, energiezuinige woning, zonder onverwachte kosten. Maar heel wat mensen lopen tegen struikelblokken aan. Daar willen we bij HomeQue een antwoord op bieden.

Enkele mogelijke situaties:

  • Je woont met je partner in een appartement. Jullie denken aan kinderen en willen een tuin om de hond uit te laten. Jullie huizenjacht heeft nog niets opgeleverd. De meeste woningen die jullie al bezochten, zijn immers niet meer up-to-date. 

  • Je bent single en woont alleen in een huurhuis. Vroeger vond je de hoge plafonds charmant, nu denk je vooral aan je energiefactuur. Maar je wil niet investeren in een pand dat niet van jou is.

  • Je woont met je gezin in een eigen huis van 20 jaar oud. De ramen en de isolatie zijn niet meer van deze tijd. Een grondige renovatie dringt zich op, maar de onvoorspelbare prijzen van bouwmaterialen schrikken je af.

In elk van die scenario’s is een HomeQue-woning de ideale oplossing. En wel om deze 5 redenen:

  1. Dankzij de voorspelbaarheid van het proces kunnen we snel en efficiënt bouwen, zonder onverwachte omstandigheden. De prijs ligt vast; je weet dus waar je aan toe bent (in tegenstelling tot bij een renovatie, bijvoorbeeld).
  2. Dat zorgt er ook voor dat de timing 100% voorspelbaar is. Je kan het hele productieproces meevolgen en weet vooraf perfect wanneer je kan verhuizen. Dat bespaart je heel wat stress en kopzorgen. Ook mooi meegenomen: je HomeQue-woning produceren, kost maar 4 maanden. Dat scheelt weer in kosten, want je hoeft niet lang tegelijkertijd huur te betalen én je lening af te lossen.
  3. Je koopt een betaalbare woning op jouw maat, aangepast aan jouw levensfase en gezinssituatie. Wordt ze te klein? Dan kan je ze later gemakkelijk uitbreiden.
  4. Een HomeQue-woning is gemaakt met duurzame, ecologische materialen en voorzien van energiezuinige technieken, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Dankzij de goede isolatie en hoge luchtdichtheid hou je jouw energieverbruik binnen de perken.
  5. De zekerheid van nieuwbouw geeft je gemoedsrust, want je krijgt 10 jaar garantie.

En het beste van al: je hoeft niet in te boeten op ruimte of op esthetiek. Een HomeQue-woning kan ingedeeld en afgewerkt worden zoals jij dat wil.