Modulair wonen op jouw maat

Een betaalbare, ecologische woning die zich flexibel aanpast aan jouw manier van leven? Dat hoeft geen onhaalbare droom te blijven. Met een modulair bouwsysteem kan je verschillende woonunits combineren tot één woning, en kan je die in de loop van je leven aanpassen en uitbreiden.

Of je nu plannen hebt voor een starterswoning, aan gezinsuitbreiding denkt of extra ruimte nodig hebt voor je bejaarde moeder: ons modulair concept past zich flexibel aan jouw wensen, levensfase en budget aan. Bij HomeQue kies je uit aan aantal units – onze Qubes – die je samen met de architect en onze engineers inricht in functie van je eigen behoeften.

Flexibel wonen

Die behoeftes kunnen natuurlijk veranderen, en dan laat je de Qubes gewoon mee evolueren. Een HomeQue-woning is dus in alle opzichten een duurzame woning. Enkele voorbeelden.

Lisa & Alexander
Lisa van 23 en Alexander, die 25 is, hebben allebei een vaste administratieve job. Ze huren een appartement, maar zijn nu op zoek naar een eerlijke ecologische woning. Daarvoor kloppen ze aan bij HomeQue. Ze kiezen voor een woning die is samengesteld uit 2 Qubes en die ze later nog kunnen uitbreiden. Doordat de woning snel gefabriceerd en gemonteerd kan worden, hoeven ze niet te lang meer huur te betalen. Ze hebben geen bouwkennis en zijn heel blij dat ze het hele proces uit handen kunnen geven, van a tot z. Stressvrij bouwen dus!

Melissa

Melissa is 39 jaar. Ze is pas gescheiden van haar man. Ze is op zoek naar een comfortabel huis waar ze kan intrekken met haar kinderen van 9 en 12 jaar oud. Hoe sneller, hoe beter. Ze wil ook zeker zijn dat ze binnen budget blijft. Bij HomeQue is dat het geval, merkt ze al van bij de eerste gesprekken.

Gérard

Gérard van 71 is pas weduwnaar geworden. Hij wil in een meer landelijke omgeving gaan wonen, net als zijn single dochter Claudine van 54. Ze willen vlakbij elkaar wonen, maar wel hun privacy bewaren. Het concept van HomeQue spreekt hen meteen aan. Ze laten een woning bouwen die is samengesteld uit verschillende Qubes, met 2 aparte inkomhallen. De leefruimtes zijn van elkaar gescheiden.

Je ziet: afhankelijk van je budget, je leefsituatie en je behoeftes, kunnen we flexibel spelen met het aantal Qubes en de manier waarop die met elkaar gecombineerd worden.
Jij vertelt ons wat je wil en onze architect gaat aan de slag. Doordat we met vooraf gedefinieerde units werken, kunnen we binnen de week het eerste plan én de offerte aan je voorstellen.

En ook daarna kan het snel gaan. Zodra je onze samenwerking bevestigt, kan de omgevingsvergunning aangevraagd worden.
Als die is goedgekeurd (na max. 5 maanden), gaat de productie van je nieuwe woning van start, 4 maanden later kan je al verhuizen.Meer van onze blogposts

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.