Waarom we slimme technologieën integreren in onze modulaire woningen

Slimme technologieën zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze helpen ons om onze gezondheid te monitoren, onze agenda te beheren en ons huis te beveiligen. En ja hoor: ze helpen ons bij HomeQue zelfs om onze modulaire woningen te verbeteren, zodat jij duurzaam én comfortabel kunt wonen.

Eén van de grootste voordelen van de recentste slimme technologie, is dat ze je in staat stelt je energieverbruik beter te beheren. Want door gebruik te maken van slimme thermostaten, verlichting en andere apparaten kan je jouw energieverbruik optimaliseren en je energierekening verlagen. Zo zorgt slimme verlichting er bijvoorbeeld voor dat de lichten automatisch aangaan als je een kamer binnenkomt, en kan je die vanop afstand uitschakelen.

Dergelijke slimme technologieën in modulaire woningen halen niet alleen je wooncomfort omhoog. Ze maken het ook mogelijk dat we voor jou een BEN-woning (‘bijna-energie neutrale’ woningen) kunnen realiseren met een zo laag mogelijk E-peil. Op die manier draag je als bewoner van een HomeQue-woning bij aan een duurzamere wereld.

Bij HomeQue streven we ernaar onze klanten altijd een comfortabele en gezellige leefomgeving te bieden en hen de best mogelijke woonervaring te bieden. Tegelijk willen we de impact van onze woningen op het milieu minimaliseren.