HomeQue garandeert vaste prijs voor nieuwe woningen

in

HomeQue gaat in tegen de algemene trend op de vastgoedmarkt. Het bedrijf uit Kortemark dat modulaire woningen bouwt, verzekert zijn kandidaat-kopers een vaste prijs.

“Onze missie is om kwalitatieve, duurzame, betaalbare woningen te bouwen. We vinden het belangrijk dat onze kopers niet voor verrassingen komen te staan. Daarom werken we – in tegenstelling tot heel wat vastgoedpromotoren – niet met prijsherzieningsclausules om de gestegen materiaalprijzen door te rekenen”, vertellen bestuurders Gert-Jan Andries en Anthony Verhaeghe.

HomeQue bestelt de bouwmaterialen op het moment dat klanten de overeenkomst ondertekenen. “Ook onze efficiënte manier van werken draagt bij tot die garantie op een vaste prijs. We produceren onze modulaire units in onze productiehal en kunnen ze in slechts enkele dagen tijd monteren op de werf. Zo sluiten we onvoorziene omstandigheden uit. Daardoor kunnen klanten ongeveer 4 maanden na hun bestelling al hun intrek nemen in hun kant-en-klare, energetische woning.”

Nu kopen of wachten? Lees onze recente blogpost


Gelijkaardig nieuws

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
in