Waarom je moet investeren in duurzame nieuwbouw

Overweeg je om te investeren in vastgoed? Weet dan dat duurzame nieuwbouw de beste keuze is. In dit nieuwsbericht geven we je de vier voornaamste redenen waarom je zou moeten overwegen om in nieuwbouw te investeren.
in

1️⃣  Robuuste Vastgoedmarkt

De Belgische vastgoedsector heeft zich keer op keer bewezen als veerkrachtig, zelfs tijdens economisch uitdagende tijden. De vraag naar woningen en appartementen blijft stijgen, waardoor investeren in nieuwbouw aantrekkelijk blijft. Met duurzame nieuwbouw kun je profiteren van een markt die blijft groeien.

2️⃣ Hoog Rendement

Investeren in nieuwbouw kan een aantrekkelijk rendement opleveren, met een gemiddeld jaarlijks netto rendement van 3% of meer. Dit kan worden bereikt door realistische huurprijzen te hanteren en te investeren in een duurzame toekomst. Een stabiel inkomen genereren is dus enkel haalbaar door slimme investeringen te maken met een focus op duurzaamheid.

3️⃣ Energiezuinig en Functioneel

Moderne nieuwbouwwoningen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook functioneel ontworpen. Dit betekent dat huurders kunnen besparen op hun energierekeningen en kunnen genieten van een comfortabele en moderne woonomgeving. De duurzame aanpak wordt steeds meer de norm, mede dankzij overheidsmaatregelen om duurzaam bouwen te stimuleren.

4️⃣ Locatie en Omgeving

De locatie en omgeving spelen een cruciale rol bij vastgoedinvesteringen. Naast aantrekkelijke stadscentra is bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en de nabijheid van voorzieningen zoals scholen en winkels van groot belang. Het is essentieel om rekening te houden met de woonbehoeften in de regio waarin je wilt investeren.


Render project Lichtervelde

 ❓HomeQue als partner om te investeren

HomeQue is de ideale partner voor jouw duurzame vastgoedinvesteringen. Onze benadering van bouwen is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. We bouwen niet zomaar woningen; we creëren leefomgevingen die voldoen aan de hoogste normen voor energiezuinigheid, comfort en functionaliteit. 

Door vrijwel alle bouwwerkzaamheden in onze gecontroleerde productiehal uit te voeren, minimaliseren we fouten en maximaliseren we de kwaliteit van onze woningen. Onze constructiemethode met houtmassief zorgt voor een laag E-peil en draagt bij aan een groenere toekomst. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om te investeren in duurzame nieuwbouw, dan is HomeQue de perfecte keuze.

in