Een module home: opgebouwd uit standaard units

Een module home, module woning of module huis, dat is een woning die is opgebouwd uit standaard modules. Die units worden in onze productiehal geproduceerd en op de werf gemonteerd tot een volwaardige woning. Het bouwproces is dan ook een pak efficiënter, sneller en milieuvriendelijker dan dat van traditionele woningbouw.

Een huis bouwen is vaak een stresserend proces dat bovendien niet erg milieuvriendelijk is. Het kan nochtans anders! Bij HomeQue maken we units op basis van duurzaam CLT-hout. Door die standaard modules slim te combineren, kunnen we in korte tijd een woning samenstellen op jouw maat. Er zijn 4 types woningen beschikbaar.

De voordelen van een module home van HomeQue

1. Snel en zorgenvrij bouwen: je weet op voorhand exact hoe je woning er zal uitzien en hoeveel ze zal kosten. De units richt je in op basis van je eigen wensen, samen met onze architect en engineers. Wij fabriceren de units in onze productiehal en monteren ze in enkele dagen tijd op de werf, zonder dat het weer roet in het eten kan gooien.

2. Futureproof: een HomeQue-woning gaat héél lang mee, dankzij het modulaire concept. Of je nu plannen hebt voor een starters- of gezinswoning, aan je huis een extra ruimte wil toevoegen of net kleiner wil wonen: je woning past zich aan jouw wensen, budget en levensfase aan. Levensloopbestendig wonen ten top dus.

3. Ecologisch en circulair: wij bouwen zo ecologisch en circulair mogelijk. Onze units worden opgebouwd met circulair kruislaaghout (of CLT). Het gecertificeerd hout voor die massieve meerlagige houtpanelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan perfect worden gerecycleerd. Kruislaaghout heeft bovendien sterke isolerende eigenschappen, wat de ecologische voetafdruk van een HomeQue-woning nog kleiner maakt. En als kers op de taart zijn onze huizen fossielvrij, want ze hebben zonnepanelen en een warmtepomp.

Kortom: met dit modulaire concept bouw je een kwalitatieve ecologische woning die zich flexibel aanpast aan jouw levensstijl.