Met modulaire units je droomwoning samenstellen

Bij het begrip modulaire woningen denken heel wat mensen aan zeecontainers of zwarte ‘blokken’ met een plat dak. Nochtans ziet zo’n modulair huis er precies uit zoals je dat zelf wil. Want ook al vertrekken we van standaardunits om je woning mee op te bouwen, je stelt zelf jouw droomhuis samen – zowel qua indeling als qua afwerking.

Je weet wellicht al dat we bij HomeQue gaan voor flexibel wonen en bouwen. Je kiest uit een aantal units – onze Qubes – die je samen met de architect en onze ingenieurs inricht in functie van jouw noden. Een binnenmuur minder, een berging en bureauruimte in plaats van een garage,… you name it. Samen ontwerpen jullie een geheel dat aansluit bij jouw wensen, levensfase en budget.

Voor alle duidelijkheid: de structuur van je HomeQue-woning bestaat dan wel uit standaardunits in houtmassiefbouw, toch hoeft het eindresultaat geen eenheidsworst te zijn. De afwerking en de materialen zijn volledig personaliseerbaar. Ga je voor lage of eerder voor hoge ramen? Fan van een houten gevelbekleding of hou je het liever strak met sierpleister? Of misschien wil je liever een schuin dak dan een plat? Van bij de start van het hele proces krijg je zeer veel inspraak, zodat je woning 100% aansluit bij jouw stijl.

En het kan snel gaan: na een eerste gesprek kunnen we na een week al een plan én offerte voorstellen. Zodra de omgevingsvergunning is goedgekeurd, gaat de productie van jouw modulaire woning van start, 4 maanden later kan je verhuizen naar jouw betaalbare, milieuvriendelijke BEN-woning!Meer van onze blogposts

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.