Je energieverbruik monitoren en optimaliseren: zo doen wij het.

De energiekosten swingen momenteel de pan uit. Het is dan ook meer dan ooit aangewezen om je verbruik te monitoren, zodat je eventueel kan bijsturen waar nodig. Bij HomeQue kan je daarvoor terecht op een online platform, waar je je verbruik kan meten én optimaliseren.

Bij HomeQue dragen we service hoog in het vaandel. Niet alleen tijdens de verkoopsfase, maar ook nadat je in je modulaire woning ingetrokken bent. Als extra service bieden we een online platform aan met de rapportering van allerlei parameters: de temperatuur in je woning, de luchtvochtigheid, de prestaties van je zonnepanelen en warmtepomp,... Onder het motto ‘meten is weten’ kan je die gegevens zelfs vergelijken met de data van andere, vergelijkbare woningen

Maar daar blijft het niet bij. We willen je niet alleen helpen meten, maar ook helpen besparen. De futureproof technieken en systemen in je woning koppelen we aan elkaar, zodat ze met elkaar kunnen communiceren. Komt er een koudegolf aan? Dan laadt de warmtepomp overdag op, als de zon schijnt, zodat de vloerverwarming tegen ’s avonds geleidelijk opgestart kan worden. Zo kan je veel geld besparen. Want zeker nu het piekverbruik doorslaggevend wordt voor je energiefactuur, is het belangrijk om energie zo gelijkmatig mogelijk te verbruiken.

Extraatje

Een leuk extraatje om je nog meer te ontzorgen: via de online app zal je ook defecten kunnen melden. Werkt de lamp in de keuken niet meer, sluit de voordeur niet goed,…? Meld het via de app en wij sturen de juiste vakman. Zo bespaar jij heel wat tijd en energie.


Meer van onze blogposts

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.