Bouwen met HomeQube


Een HomeQube-woning gaat héél lang mee, dankzij het concept van Qubes. Die modules produceren we in onze productiehal. Het kost slechts enkele dagen tijd om ze op jouw bouwgrond tot één volwaardige woning te monteren. Een pak vlotter dus dan met traditionele bouwtechnieken, zonder dat het weer roet in het eten kan gooien. Later kan je gemakkelijk modules weglaten of toevoegen.

Bij HomeQube hechten we veel belang aan duurzaamheid. Daarom bouwen zo ecologisch en circulair mogelijk. Voor de houtmassiefbouw gebruiken we circulair kruislaaghout (of CLT). Al de HomeQube-huizen hebben zonnepanelen en een warmtepomp.

Bekijk hier onze folder!

Qubes, de bouwstenen van de toekomst

Het innovatieve HomeQube-concept is heel eenvoudig: samen met onze architect stel je zelf je woning samen met Qubes. Die modulaire units, gemaakt met CLT-hout, kunnen vlot met elkaar worden gecombineerd. Is je huis aan uitbreiding toe? Dan koppel je vlot een extra module aan de bestaande woning. Je huis groeit als het ware mee met je gezin en met je budget. 


Benieuwd? Maak een afspraak

Duurzaam bouwen zonder zorgen

Bij HomeQube willen we een BEN-woning voor iedereen haalbaar maken. Ons bouwproces loopt supersnel en heeft een op-en-top duurzaam en energiezuinig karakter.
•    Persoonlijke aanpak van A tot Z, in samenspraak met onze architecten
•    Zeer korte bouwtermijn door het nauwgezet timemanagement van ons bouwteam
•    Gebruik van duurzame en circulaire materialen
•    Uitstekende isolatiewaarden
•    Laag E-peil door geothermische warmtepomp
•    Afwerking volledig naar eigen keuze
•    Innovatieve technologie met KNX-domotica 

Ontdek onze werkwijze

Het CLT-bouwsysteem: ecologisch top

HomeQube is een bouwsysteem dat gebruikmaakt van hout, nog altijd een van de meest milieuvriendelijke bouwmaterialen. De Qubes worden samengesteld met Cross Laminated Timber (CLT). Het gecertificeerd hout voor die massieve meerlagige houtpanelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan perfect worden gerecycleerd. Kruislaaghout heeft bovendien sterke isolerende eigenschappen, wat de ecologische voetafdruk van een HomeQube-woning nog kleiner maakt.

Meer weten? Bekijk hier onze projecten

Modulair bouwen saai of eentoning? Think again! Bij HomeQube 

gaan we voor flexibliliteit. Naar grootte, indeling én afwerking.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend verkennend gesprek.